3 Tips om Breng Hydroponic Principes thuis

3 Tips to Apply Hydroponic Principles at Home

Hydroponic becomes one of the popular planting ways for limited garden area. When you want to develop this way, you should consider planting media and hydroponic nutrition. Make sure that those are equivalent to keep plants growing properly.

Het voorbereiden Zaaien

Ten eerste moet je om te zaaien doen op de lade. Je moet zaad met de kieming niveau van meer dan 80%. Het zaaien media zijn over het algemeen steenwol, want het is praktisch met een hoge wateropname en steriel. Als het zaad is klaar om te planten, kan je het te planten. Laat het een tijd in de geopende gebied te wennen aan de temperatuur van de ruimte te maken.

Het verstrekken van Planting Media

De volgende manier van hydrocultuur principes is het verstrekken van planten media. Je moet niet meer gebruiken bodem. Maar, je voor te bereiden kiezels, steenwol en zand voor het planten van de media. Dan zet het in de wens containers met inbegrip van blik of potten.

Het geven van voeding

De laatste manier is het geven van voeding. De voeding is zeer cruciaal voor hydrocultuur waarin je de controle geven van voeding. U kunt diy voeding te maken of te kopen hydrocultuur voeding in de markt. U kunt het handmatig water in de ochtend en ‘s middags. Wilt u meer praktische krijgen, wiek hydrocultuur systeem is zeer efficiënt toe te passen op planten hydrocultuur. Dat zijn een aantal manieren om de principes van de hydrocultuur te ontwikkelen.

View Source